LAN Party

Hvad er et LAN party?

Er du en af dem, som endnu ikke har hørt om eller har været til et LAN party, så kan du her blive klogere på, hvad eventet går ud på.

LAN er en forkortelse for det engelske udtryk Local Area Network. På dansk bruger vi udtrykket ’lokalt netværk’, men den engelske forkortelse hænger ved i gamermiljøet, og deraf er LAN-party og LAN-event opstået. Til LAN party kan man koble rigtig mange computere til den samme online forbindelse, så der skabes et netværk. Når alle computerne er på samme dataforbindelse (det lokale netværk) er det meget nemmere at dele filer og spille online computerspil sammen.
LAN-parties er for alle, der ønsker at spille og være sociale sammen, samt at dyrke fællesskabet ved at game online.

Vi tilbyder komplet løsning af netværksløsninger

Hos Dansk Teknik tilbyder vi komplette netværksløsninger til dem, der ønsker at afholde et LAN-party. Vi kommer ud og sætter op i sportshaller, idrætsforeninger, eller på andre lokationer, hvor der afholdes LAN events. Vi kan hjælpe med bordopstillingen, og sørger for at netværkskablerne er trukket korrekt, at alt udstyret er sat korrekt til, og at alle deltagere har 1 gigabyte adgang til netværket.

Er der brug for teknisk support under jeres LAN party, er dette også muligt at tilkøbe. Det giver ekstra tryghed til arrangørerne, og deltagerne kan hurtigt komme online igen, skulle uheldet opstå. Efter arrangementet hjælper vi også med nedtagning.

Lokationen for eventet skal selv sørge for rigeligt med gulvplads og en internetforbindelse.  Arrangørerne står for at fordele strøm og borde. Også søger vi for netværket.

Derfor skal du vælge os som netværksleverandør til dit næste LAN party

Hos Dansk Teknik er vi topprofessionelle, og vi har altid 100% styr på opsætningen og tilslutningen af udstyret, så deltagerne til eventet får en god oplevelse og kan game i timevis med en god forbindelse. Vi har stor erfaring med opsætning af LAN udstyr, og med at skabe den bedste brugeroplevelse i forskellige spil.

Vi kører i hele Danmark, primært i weekenden, men hverdage kan også aftales. Vi tilbyder tilkøb af support på stedet, men vi har også en vagttelefon, som kan benyttes, skulle der opstå problemer med udstyret. Der er også altid overvågning på udstyret, så det hurtigt er muligt at finde frem til fejlen.

Ring i dag på telefon: +45 29 29 47 86 eller skriv en mail til info@d-teknik.dk og hør mere om vores service og udstyr.