Game Server Support

At sætte en game server op. Så du kan spille online med vennerne. Kræver ikke det bedste af det nyeste, eller en stor internet forbindelse. Siden 2011 har jeg haft en eller flere game server online. Startede med en gammel computer, og gode trofaste kobber kabler. Til i dag med professionel server udstyr og fiber forbindelser.

Spillene har varieret bredt. Så jeg kender de fleste måder, at få en en server online på. Uanset om det handler om strategi, bil, skyde, overlevelse eller VR. Så har du bare brug for en dedikerer game server, i en kort periode. Kan jeg nemt spille lidt hardware til rådighed. skriv eller ring. Så finder vi nok en løsning og pris, der fungerer for jer.

Vil du hellere bruge dit eget private/lejet hardware. Så er det også muligt at få hjælp der. Hvis du rammer noget, som ikke fungerer. Nedenstående kan du finde lidt information, som vil være gode at skænke nogle tanker. Så kommer vi hurtigere videre.

Det første du skal have styr på, er det fysiske udstyr. Det kan enten være din computer, som så skal stå tændt 24/7. Eller noget udstyr i skyen, som du lejer dig ind på.

linux-server
windows-server

Der er ikke så vigtigt, om styresystemet er Linux eller Windows. Bare udviklerne af spillet, har lavet en dedikeret server version af deres spil. 

router1

Routeren er bindledet mellem dine computere i hjemme, og det store vidende web. Som skal sættes ordenligt op. Så sikkerheden i firewallen beholdes, mens venerne kan spille med på din server.